Montaža rasvjete

Montaža unutarnje i vanjske rasvjete na strop ili zid u beton ili knauf.
Instalacija unutarnje rasvjeteInstalacija vanjske rasvjeteInstalacija LED rasvjete

Popravak elektroinstalacija

Nazovite nas bilo kada ako trebate popravak električnih instalacija
Popravak elektroinstalacija

Hitne intervencije

Ne radi Vam struja? Imate prekid električne mreže? Nazovite nas i odmah ćemo to riješiti.
Nazovite (01) 2395-258
Ne nalazite ono što vam je potrebno? Zatražite ponudu ili nas nazovite.
Dostupni 0/24h

Električar Hitne Intervencije Zagreb

Električar hitne intervencije Zagreb dostupan je 0-24h te izlazi na teren u slučaju da imate bilo kakav problem s elektro instalacijama ili trebate hitne elektro intervencije glede same struje. Nazovite naš kontakt broj, i dolazimo na uže te šire područje grada Zagreba.
(01) 2395-258

Električar hitne intervencije dostupan odmah u Zagrebu i okolici

Povremeni električni kvarovi su s vremenom jednostavno neizbježni. Neki od uobičajenih kvarova nastaju na FID sklopkama, utičnicama, rasvjetnim tijelima ili prekidačima. Mogu nastati kratki spojevi na uređajima, instalacijama ili izgoriti osigurači. Problemi najčešće nastaju ako se rukovanjem električnim instalacija ne odnosi na pravi način. Pogotovo ako ih idete spajati sami bez prethodnog iskustva. Čak niti u tom slučaju se ne preporučuje takva radnja.

Nikada nemojte samostalno obavljati elektro popravke da ne bi došlo do još većih problema. Uvijek je potrebno zatražiti pomoć stručne i kvalificirane osobe. Rukovanje elektro i strujnim instalacijama povjerite u ruke profesionalnom stručnjaku posebice u slučaju kada su potrebne hitne intervencije.

Pri izvedbi postavljanja elektroinstalacija postoji široka lepeza usluga koje vam električar može pružiti. Majstor koji je iskusan u svom poslu vrlo brzo može detektirati ili prepoznati gdje je točno nastao kvar kod električnih instalacija. Bilo da se radi o uređajima ili samoj električnoj instalaciji. Vrhunski majstor mora posjedovati znanje, iskustvo i uvid u problematiku raznih vrsta elektroinstalacija i sve moguće tipove sklopki, te biti u mogućnosti isporučiti usluge povoljno, brzo i pouzdano. Također, ostali uređaji na struju, razvodni ormari i FID sklopke spadaju u tu domenu. Električar hitne intervencije odlično poznaje elektroinstalacije i strujno gradivo.

Nazovite električara i zatražite usluge hitne intervencije:

u slučaju općenitog nestanka struje u kući (osim ako HEP nema predviđene radove na mreži)
zbog opetovanog iskakanja osigurača (ako nastane kvar na bilo kojem elektro uređaju, kratki spoj na električnim instalacijama ili dođe do preopterećenja električnih instalacija)
u slučaju izloženih kablova ili žica koje imaju oštećenu izolaciju
u slučaju izgaranja FID sklopke
u slučaju izgaranja osigurača
u slučaju starih, loših i neodržavanih elektroinstalacija
u slučaju kratkog spoja
osjetite li bilo kakvo peckanje struje prilikom dodira sa sanitarijama ili metalnim uređajima
osjetite li miris paljevine, dim ili uočite bilo kakvo iskrenje (u razvodnoj ploči, kablovima i bijeloj tehnici)

Odgovornost i sigurnost shvaćamo vrlo ozbiljno

Naše poslovanje izgradili smo na poštenju i integritetu. Naši električari pružaju kompletnu dijagnostiku i preporučiti će vam samo one usluge koje su vam zaista potrebne. Zato imamo puno poslova preko preporuke od naših stalnih klijenata.

Izdajemo račun i dajemo garanciju na usluge

Za naš rad pružamo vam garanciju da je sve napravljeno po najvišim standardima i pravilima struke. Izdajemo račun koji vam ujedno služi i kao jamstvo i nešto na što se možete pozvati ukoliko dođe do neželjenih poteškoća nakon što je posao obavljen.

tu smo za vas od 0-24h svaki dan u tjednu

U slučaju nužde trebate najvišu razinu stručnosti po najpoštenijoj cijeni, a to je ono što vam nudimo. Ne ustručavajte se nazvati nas nakon radnog vremena na (01) 2395-258 - tu smo za vas.

Nudimo cjelokupan asortiman usluga

Naš tim električara vješto radi u kućnom i komercijalnom okruženju pružajući električne usluge po vašoj mjeri. Bilo da se radi o manjem popravku, ugradnji rasvjete, izvođenju elektroinstalacija u novogradnji ili pak kompletnoj adaptaciji električne instalacije - sa nama sve dobivate na jednom mjestu.

Držimo do jasne komunikacije

Ljubazni smo, uljudni i pouzdani. Od trenutka kada stupite u kontakt s nama mi jasno komuniciramo i osiguravamo da točno znate što se događa za vrijeme trajanja projekta. Prije početka radova za veće poslove dajemo vam troškovnik i ponudu, pratimo sve projekte i obavještavamo vas o napretku.

iskusni električari sa inozemnim iskustvom

Poslujemo više od 10 godina, te smo zanat izbrusili na brojnim poslovima u Njemačkoj i ostatku zapadne Europe. Nakon povratka u Hrvatsku sami smo educirali i obučili članove našeg tima. Uvjereni smo da su svi naši djelatnici dobri predstavnici našeg brenda Električar Zagreb i da vam mogu pružiti kvalitetnu uslugu po fer cijeni.

Električar hitne intervencije dostupan 0-24

Ne odgađajte svoj poziv i ne ustručavajte se kontaktirati nas brzo jer svaki od kvarova nosi svoj određeni rizik. Negdje je riječ o sitnom kvaru dok kod drugih nepovoljna situacija može rezultirati požarom! Ukoliko je riječ o najgorem scenariju kada vam prijeti požar nikako nemojte zapaljeni predmet polijevati vodom. Odmah otiđite do razvodne ploče i isključite glavnu sklopku i zovite električara. Nepravovremenom reakcijom riskirate svoj kao i život ukućana koji borave s vama. Zato smo mi ovdje! Vaša sigurnost i ispravne elektroinstalacije su u našim rukama. Vršimo popravak elektroinstalacija i pomažemo u svim situacijama kada se čini da je električni problem bilo koje vrste nepremostiv na lokaciji Zagreb i okolica.

Hitne intervencije struja pružanje usluga:

vršimo usluge testiranja i zamjene osigurača
vršimo usluge spajanja i zamjene svih utičnica
nudimo usluge spajanje i zamjenu svih prekidača
vršimo spajanje i zamjenu FID (fidove) sklope
popravljamo kućne električne instalacije
detektiramo kratki spoj električnih instalacija nastalog u raznim uređajima
usluge detektcije kvarova na instalacijama
detektiramo kvarove na električnim uređajima
usluge popravka oštećenih žice i kablova

Jamčimo kvalitetu naših električarskih radova radova

Svjesni smo da je kvaliteta našeg rada naša najbolja referenca. Zato nam je visoka kvaliteta izvedenih elektroinstalacijskih radova standard kojem uvijek težimo. Pritom nije bitno da li vam treba samo manji popravak vaše elektroinstalacije, kompletna adaptacija dotrajalih instalacija ili nešto drugo - naši električari iz Zagreba su vam vam uvijek na raspolaganju. Za naš rad pružamo vam garanciju da je sve urađeno po najvišim standardima i pravilima struke.
Zanima vas cijena i dostupni termini?
Zatražite ponudu ili nas nazovite.
Dostupni od 0-24h u Zagrebu i okolici.

Kontakt

Telefon:

01 239 5258

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-Petak: 08-17 sati
Hitni pozivi: 0/24h

Email:

info@električarzagreb.com
© Sva prava pridržana 2021.
Pravila privatnostiUvjeti korištenja
menu-circle