Montaža rasvjete

Montaža unutarnje i vanjske rasvjete na strop ili zid u beton ili knauf.
Instalacija unutarnje rasvjeteInstalacija vanjske rasvjeteInstalacija LED rasvjete

Popravak elektroinstalacija

Nazovite nas bilo kada ako trebate popravak električnih instalacija
Popravak elektroinstalacija

Hitne intervencije

Ne radi Vam struja? Imate prekid električne mreže? Nazovite nas i odmah ćemo to riješiti.
Nazovite (01) 2395-258
Ne nalazite ono što vam je potrebno? Zatražite ponudu ili nas nazovite.
Dostupni 0/24h

Uvođenje elektroinstalacija slabe struje

Nazovite nas za ugradnju instalacija za internet, telefon ili antenu.
(01) 2395-258
Cjenik usluga
Pogledajte okvirne cijene naših usluga. 
Cjenik
Dozvolite da vam pomognemo!
Nazovite: (01) 2395-258Zatražite Ponudu

Elektroinstalacije slabe struje - trebate instalacije za telefon, internet, antenu?

Elektroinstalacije slabe struje uključuju instalacije za provođenje interneta, antenske instalacije, instalacije za portafon te instalacije za razne nadzorne i sigurnosne sustave. Kao što su alarmi kontrola pristupa i video nadzor, protupožarni alarmi i drugi… Instalacije ovog tipa uvodimo u privatne i poslovne prostore u novogradnji ali i u adaptaciji.

Postavljanje instalacija slabe struje jedan je od poslova koje radimo svakodnevno. S obzirom na promjene u tehnologiji stalno usavršavamo znanja i pratimo trendove kako bi vam ponudili vrhunsku uslugu. Elektroinstalacije za telefon, internet i antenu su najčešće tražene. Upravo su to osnovni elementi u domu ili poslovnom prostoru koje svatko od nas koristi.

Usluga dostupna za sve rezidencijalne i komercijalne klijente

Kako bi mogli neometano raditi te ne bi dolazilo do nestanka, ''pucanja'' interneta. Ali i loše kvalitete prijenosa TV slike potrebne su kvalitetne instalacije koje su postavljene na pravi način. Nazovite nas i u kratkom roku ćemo napraviti postavljanje ili adaptaciju postojećih elektro instalacija u vašem privatnom ili poslovnom prostoru.

Izrada nacrta u novogradnji ili utvrđivanje stanja za potrebe adaptacije za elektroinstalacije slabe struje primarni je zadatak na kojem ćemo temeljiti daljnje poslove. U vaš prostor postavit ćemo instalacije visoke kvalitete uz korištenje profesionalne opreme kako bi vam pružili najbolju uslugu.

Jamčimo kvalitetu naših električarskih radova radova

Svjesni smo da je kvaliteta našeg rada naša najbolja referenca. Zato nam je visoka kvaliteta izvedenih elektroinstalacijskih radova standard kojem uvijek težimo. Pritom nije bitno da li vam treba samo manji popravak vaše elektroinstalacije, kompletna adaptacija dotrajalih instalacija ili nešto drugo - naši električari iz Zagreba su vam vam uvijek na raspolaganju. Za naš rad pružamo vam garanciju da je sve urađeno po najvišim standardima i pravilima struke.

Odgovornost i sigurnost shvaćamo vrlo ozbiljno

Naše poslovanje izgradili smo na poštenju i integritetu. Naši električari pružaju kompletnu dijagnostiku i preporučiti će vam samo one usluge koje su vam zaista potrebne. Zato imamo puno poslova preko preporuke od naših stalnih klijenata.

Izdajemo račun i dajemo garanciju na usluge

Za naš rad pružamo vam garanciju da je sve napravljeno po najvišim standardima i pravilima struke. Izdajemo račun koji vam ujedno služi i kao jamstvo i nešto na što se možete pozvati ukoliko dođe do neželjenih poteškoća nakon što je posao obavljen.

tu smo za vas od 0-24h svaki dan u tjednu

U slučaju nužde trebate najvišu razinu stručnosti po najpoštenijoj cijeni, a to je ono što vam nudimo. Ne ustručavajte se nazvati nas nakon radnog vremena na (01) 2395-258 - tu smo za vas.

Nudimo cjelokupan asortiman usluga

Naš tim električara vješto radi u kućnom i komercijalnom okruženju pružajući električne usluge po vašoj mjeri. Bilo da se radi o manjem popravku, ugradnji rasvjete, izvođenju elektroinstalacija u novogradnji ili pak kompletnoj adaptaciji električne instalacije - sa nama sve dobivate na jednom mjestu.

Držimo do jasne komunikacije

Ljubazni smo, uljudni i pouzdani. Od trenutka kada stupite u kontakt s nama mi jasno komuniciramo i osiguravamo da točno znate što se događa za vrijeme trajanja projekta. Prije početka radova za veće poslove dajemo vam troškovnik i ponudu, pratimo sve projekte i obavještavamo vas o napretku.

iskusni električari sa inozemnim iskustvom

Poslujemo više od 10 godina, te smo zanat izbrusili na brojnim poslovima u Njemačkoj i ostatku zapadne Europe. Nakon povratka u Hrvatsku sami smo educirali i obučili članove našeg tima. Uvjereni smo da su svi naši djelatnici dobri predstavnici našeg brenda Električar Zagreb i da vam mogu pružiti kvalitetnu uslugu po fer cijeni.

Kontakt

Telefon:

01 239 5258

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-Petak: 08-17 sati
Hitni pozivi: 0/24h

Email:

info@električarzagreb.com
© Sva prava pridržana 2021.
Pravila privatnostiUvjeti korištenja
menu-circle