Montaža rasvjete

Montaža unutarnje i vanjske rasvjete na strop ili zid u beton ili knauf.
Instalacija unutarnje rasvjeteInstalacija vanjske rasvjeteInstalacija LED rasvjete

Popravak elektroinstalacija

Nazovite nas bilo kada ako trebate popravak električnih instalacija
Popravak elektroinstalacija

Hitne intervencije

Ne radi Vam struja? Imate prekid električne mreže? Nazovite nas i odmah ćemo to riješiti.
Nazovite (01) 2395-258
Ne nalazite ono što vam je potrebno? Zatražite ponudu ili nas nazovite.
Dostupni 0/24h

Montaža prekidača i utičnica

Nazovite nas ako vam treba montaža novih ili zamjena postojećih prekidača i utičnica.
(01) 2395-258
Cjenik usluga
Pogledajte okvirne cijene naših usluga. 
Cjenik
Dozvolite da vam pomognemo!
Nazovite: (01) 2395-258Zatražite Ponudu

Montaža prekidača i utičnica - kratki rokovi i brza odrada projekta!

Montaža prekidača i utičnica naizgled je jednostavan posao, no upravo su to elektro elementi koje najčešće koristimo u kući. Zato ih je potrebno postaviti na pravi način. Nepravilno postavljeni prekidači i utičnice mogu dovesti do oštećenja uređaja koji se spaja na utičnicu ili do nestanka svjetla i čestog pregorijevanja žarulje.

Kako bi vaš dom bio siguran za korištenje i pravilno postavljen za rad s vašim kućanskim uređajima i rasvjetnim tijelima potrebno je spojiti ih na pravi način. Električne instalacije na koje se spajaju prekidači i utičnice moraju biti kvalitetne. Provjerene nakon skidanja starih maskica i pravilno spojene prilikom postavljanja novih.

Nazovite nas ako trebate profesionalno postavljanje prekidača i utičnica

Želite promijeniti stare ružne prekidače i utičnice? Možda samo želite postaviti neke ljepše ili želite postaviti baby proof utičnice? Postavit ćemo ih za vas u kratkom roku uz korištenje profesionalnih alata i opreme. U isto vrijeme ćemo pregledati stanje električnih instalacija na koje ih spajamo. Posao će biti gotov u kratkom roku!

Montaža prekidača i utičnica kao i postavljanje u novogradnji ili adaptacije posao su za električare. Nemojte samostalno postavljati rasvjetna tijela, postavljati instalacije ili spajati utičnice i prekidače. Profesionalni električari posao će odraditi na siguran, brz i kvalitetan način kako bi vaš dom bio siguran i funkcionalan za korištenje.

Jamčimo kvalitetu naših električarskih radova radova

Svjesni smo da je kvaliteta našeg rada naša najbolja referenca. Zato nam je visoka kvaliteta izvedenih elektroinstalacijskih radova standard kojem uvijek težimo. Pritom nije bitno da li vam treba samo manji popravak vaše elektroinstalacije, kompletna adaptacija dotrajalih instalacija ili nešto drugo - naši električari iz Zagreba su vam vam uvijek na raspolaganju. Za naš rad pružamo vam garanciju da je sve urađeno po najvišim standardima i pravilima struke.

Odgovornost i sigurnost shvaćamo vrlo ozbiljno

Naše poslovanje izgradili smo na poštenju i integritetu. Naši električari pružaju kompletnu dijagnostiku i preporučiti će vam samo one usluge koje su vam zaista potrebne. Zato imamo puno poslova preko preporuke od naših stalnih klijenata.

Izdajemo račun i dajemo garanciju na usluge

Za naš rad pružamo vam garanciju da je sve napravljeno po najvišim standardima i pravilima struke. Izdajemo račun koji vam ujedno služi i kao jamstvo i nešto na što se možete pozvati ukoliko dođe do neželjenih poteškoća nakon što je posao obavljen.

tu smo za vas od 0-24h svaki dan u tjednu

U slučaju nužde trebate najvišu razinu stručnosti po najpoštenijoj cijeni, a to je ono što vam nudimo. Ne ustručavajte se nazvati nas nakon radnog vremena na (01) 2395-258 - tu smo za vas.

Nudimo cjelokupan asortiman usluga

Naš tim električara vješto radi u kućnom i komercijalnom okruženju pružajući električne usluge po vašoj mjeri. Bilo da se radi o manjem popravku, ugradnji rasvjete, izvođenju elektroinstalacija u novogradnji ili pak kompletnoj adaptaciji električne instalacije - sa nama sve dobivate na jednom mjestu.

Držimo do jasne komunikacije

Ljubazni smo, uljudni i pouzdani. Od trenutka kada stupite u kontakt s nama mi jasno komuniciramo i osiguravamo da točno znate što se događa za vrijeme trajanja projekta. Prije početka radova za veće poslove dajemo vam troškovnik i ponudu, pratimo sve projekte i obavještavamo vas o napretku.

iskusni električari sa inozemnim iskustvom

Poslujemo više od 10 godina, te smo zanat izbrusili na brojnim poslovima u Njemačkoj i ostatku zapadne Europe. Nakon povratka u Hrvatsku sami smo educirali i obučili članove našeg tima. Uvjereni smo da su svi naši djelatnici dobri predstavnici našeg brenda Električar Zagreb i da vam mogu pružiti kvalitetnu uslugu po fer cijeni.

Kontakt

Telefon:

01 239 5258

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-Petak: 08-17 sati
Hitni pozivi: 0/24h

Email:

info@električarzagreb.com
© Sva prava pridržana 2021.
Pravila privatnostiUvjeti korištenja
menu-circle