Montaža rasvjete

Montaža unutarnje i vanjske rasvjete na strop ili zid u beton ili knauf.
Instalacija unutarnje rasvjeteInstalacija vanjske rasvjeteInstalacija LED rasvjete

Popravak elektroinstalacija

Nazovite nas bilo kada ako trebate popravak električnih instalacija
Popravak elektroinstalacija

Hitne intervencije

Ne radi Vam struja? Imate prekid električne mreže? Nazovite nas i odmah ćemo to riješiti.
Nazovite (01) 2395-258
Ne nalazite ono što vam je potrebno? Zatražite ponudu ili nas nazovite.
Dostupni 0/24h

Montaža ventilatora

Trebate montažu stropnog ventilatora? Nazovite nas za brzu i profesionalnu uslugu.
(01) 2395-258
Cjenik usluga
Pogledajte okvirne cijene naših usluga. 
Cjenik
Dozvolite da vam pomognemo!
Nazovite: (01) 2395-258Zatražite Ponudu

Montaža ventilatora stropnih i kupaonskih na području cijelog Zagreba!

Montaža ventilatora u novogradnji ili promjena starog u adaptaciji su posao za profesionalne električare. Pravilno postavljen ventilator ima niz prednosti za vaše zdravlje i udobnost prostora. Nepravilno postavljeni ventilatori imaju smanjenu učinkovitost, bučni su i u kratkom periodu može doći do kvara koji će iziskivati dodatne radove i troškove.

Postavljanje kupaonskog ventilatora je potreba zbog velike količine isparavanja i vlage koji se stvaraju u tom prostoru. Pravilno postavljen kupaonski ventilator će prevenirati pojavu plijesni na vašim pločicama. Plijesan je proizvod nepravilno postavljenog ventilacijskog sustava. Ova pojava je opasna za zdravlje ljudi i potrebno ju je spriječiti.

Nazovite nas odmah za cijenu i dostupnost

Stropni ventilatori imaju dvostruku funkciju: hlađenje i grijanje - pravilno postavljeni mogu smanjiti vaše troškove u hladnim mjesecima preko 75%. Ekonomičnost ovih uređaja je njihov veliki plus i sve češće imamo zahtjeve za njihovim postavljanjem u privatnim i poslovnim prostorima. Pristupačna cijena i jednostavnost postavljanja čine ih sve popularnijim dodatkom u domovima.

Montaža ventilatora u vaš privatni ili poslovni prostor donijeti će vam niz prednosti od boravka na ugodnim temperaturama, do veće kvalitete zraka ali i velikih ušteda s obzirom na ekonomičnost samih ventilatora. Nazovite nas za pravilnu montažu ventilatora kako bi u potpunosti iskoristili sve prednosti ovih kućanskih uređaja!

Jamčimo kvalitetu naših električarskih radova radova

Svjesni smo da je kvaliteta našeg rada naša najbolja referenca. Zato nam je visoka kvaliteta izvedenih elektroinstalacijskih radova standard kojem uvijek težimo. Pritom nije bitno da li vam treba samo manji popravak vaše elektroinstalacije, kompletna adaptacija dotrajalih instalacija ili nešto drugo - naši električari iz Zagreba su vam vam uvijek na raspolaganju. Za naš rad pružamo vam garanciju da je sve urađeno po najvišim standardima i pravilima struke.

Odgovornost i sigurnost shvaćamo vrlo ozbiljno

Naše poslovanje izgradili smo na poštenju i integritetu. Naši električari pružaju kompletnu dijagnostiku i preporučiti će vam samo one usluge koje su vam zaista potrebne. Zato imamo puno poslova preko preporuke od naših stalnih klijenata.

Izdajemo račun i dajemo garanciju na usluge

Za naš rad pružamo vam garanciju da je sve napravljeno po najvišim standardima i pravilima struke. Izdajemo račun koji vam ujedno služi i kao jamstvo i nešto na što se možete pozvati ukoliko dođe do neželjenih poteškoća nakon što je posao obavljen.

tu smo za vas od 0-24h svaki dan u tjednu

U slučaju nužde trebate najvišu razinu stručnosti po najpoštenijoj cijeni, a to je ono što vam nudimo. Ne ustručavajte se nazvati nas nakon radnog vremena na (01) 2395-258 - tu smo za vas.

Nudimo cjelokupan asortiman usluga

Naš tim električara vješto radi u kućnom i komercijalnom okruženju pružajući električne usluge po vašoj mjeri. Bilo da se radi o manjem popravku, ugradnji rasvjete, izvođenju elektroinstalacija u novogradnji ili pak kompletnoj adaptaciji električne instalacije - sa nama sve dobivate na jednom mjestu.

Držimo do jasne komunikacije

Ljubazni smo, uljudni i pouzdani. Od trenutka kada stupite u kontakt s nama mi jasno komuniciramo i osiguravamo da točno znate što se događa za vrijeme trajanja projekta. Prije početka radova za veće poslove dajemo vam troškovnik i ponudu, pratimo sve projekte i obavještavamo vas o napretku.

iskusni električari sa inozemnim iskustvom

Poslujemo više od 10 godina, te smo zanat izbrusili na brojnim poslovima u Njemačkoj i ostatku zapadne Europe. Nakon povratka u Hrvatsku sami smo educirali i obučili članove našeg tima. Uvjereni smo da su svi naši djelatnici dobri predstavnici našeg brenda Električar Zagreb i da vam mogu pružiti kvalitetnu uslugu po fer cijeni.

Kontakt

Telefon:

01 239 5258

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-Petak: 08-17 sati
Hitni pozivi: 0/24h

Email:

info@električarzagreb.com
© Sva prava pridržana 2021.
Pravila privatnostiUvjeti korištenja
menu-circle