Montaža rasvjete

Montaža unutarnje i vanjske rasvjete na strop ili zid u beton ili knauf.
Instalacija unutarnje rasvjeteInstalacija vanjske rasvjeteInstalacija LED rasvjete

Popravak elektroinstalacija

Nazovite nas bilo kada ako trebate popravak električnih instalacija
Popravak elektroinstalacija

Hitne intervencije

Ne radi Vam struja? Imate prekid električne mreže? Nazovite nas i odmah ćemo to riješiti.
Nazovite (01) 2395-258
Ne nalazite ono što vam je potrebno? Zatražite ponudu ili nas nazovite.
Dostupni 0/24h

Električarske usluge u Zagrebu

Dostupni smo za sve električarske radove u vašoj kući ili poslovnom prostoru. Naše stručno osoblje osposobljeno za sve električarske radove stoji vam na raspolaganju i vodi vas kroz sve etape trajanja radova.
(01) 2395-258

Naše električarske usluge

  • Rezidencijalne usluge (kuće, stanovi, vikendice...)
  • Komercijalne usluge (poslovni prostori, tvrtke, lokali...)

Izvođenje električnih instalacija jake i slabe struje

Kompletno ožičenje objekta
Izrada novih elektroinstalacija (novogradnja)
Adaptacija starih elektroinstalacija
Elektroinstalacije za pametne kuće
Elektroinstalacije za telefon, internet, antenu
Zatražite ponudu

Montaža električnih instalacija

Ugradnja i zamjena elemenata
Prekidači - Instalacija ili zamjena
Utičnice - Instalacija ili zamjena
Ventilator - Instalacija
Portafon - Instalacija
Ugradnja zvona, detektora dima ili ugljičnog monoksida
Zatražite ponudu

Instalacija Rasvjete

Izrada izvoda za rasvjetna mjesta
Instalacija unutarnje rasvjete
Instalacija vanjske rasvjete
Instalacija LED rasvjete
Instalacija fluorescentne rasvjete
Instalacija noćne rasvjete
Zatražite ponudu

Popravak električnih instalacija

Sitni električni popravci
Popravci električnih instalacija
Zatražite ponudu

Hitne intervencije

Hitni električarski popravci 0-24h
Nestalo vam je struje? Čujete pucketanje? Iz elektroinstalacija izlazi dim?
Prvo je potrebna procjena općenitog stanja vaših kućnih elektroinstalacija za što vam je potreban električar. Ako su instalacije bile pravilno održavane one se tada neće tako brzo istrošiti. Moguć je i takav scenarij u slučajevima kada se izloženi spojevi npr. pregrijavaju. Uvijek preporučujemo električarske usluge, popravak na vrijeme ili uklanjanje već postojećeg problema, redovni servis uz redoviti posjet kvalificiranog električara. 
Uobičajene električarske usluge kod rada oko elektroinstalacija jest da je prvo potrebno onesposobiti ili ukloniti vodove koji ničemu ne koriste i zamijeniti one dotrajale. Profesionalni električar taj će vam posao obaviti uz pridržavanje svih mjera sigurnosti. Potrebno je i provjeriti spojeve na električnim instalacijama te napraviti postupak demontaže utičnica, pa čak i razvodne kutije gdje je to slučaj. Sitne popravke ili izmjene možete napraviti i sami, poput mijenjanja utičnice ili žarulje.
Ali, kod većih elektroinstalacijskih zahvata ili ožičenja prostora nužan je angažman stručno osposobljenog profesionalca. Neke električarske usluge koje nudimo:
usluga razvađanja i polaganja kabela
montaža i priključivanje na glavno brojilo
usluga preusmjeravanja na rasvjetna mjesta
preusmjeravanje na utičnice
preusmjeravanje na razvodne kutije

Električarske usluge

Vršimo različite vrste spajanja i električarske usluge na lokaciji Zagreb i okolica kao što su:
spajanje utičnica
spajanje telefonske utičnice
spajanje utp utičnice
spajanje utičnice za antenu
spajanje utičnice bez prizemljenja
spajanje utičnice za internet
spajanje utičnice
spajanje izmjeničnog prekidača
spajanje utičnice i prekidača
spajanje utičnice iz razvodne kutije
spajanje prekidača
spajanje utikača
spajanje žica na utikač
spajanje žica na grlo
spajanje solarnih panela
Izvodimo električarske usluge odnosno radove slabe i jake struje povoljno i stručno. Kada je riječ o postavljanju sasvim novog sustava elektroinstalacija unutar kuće, doma ili objekta vrlo je bitno razlikovati elektroinstalacije slabe i jake struje. Kada govorimo o elektroinstalacijama jake struje unutar bilo kojeg objekta u ovu domenu spadaju instalacije elektro instalacija tj. svih mogućih i potrebnih kablova, postavljanje manjeg ili većeg broja utičnica, svih vrsti prekidača, pripadajućim razvodnim kutijama, odgovarajućim sklopkama te osiguračima te kablova za sustave telefona, zvona, strukturnog ili LAN kabliranja itd.

Kod instalacija slabe struje spada postavljanje svih vodova za mrežne sisteme, sustave video nadzora, alarmne uređaje, portafone i sl. Objekt mora imati svoj glavni priključak koji se spaja na vanjsku mrežu. On se izvodi podzemno ili nadzemno. U slučaju podzemne izvedbe kabel razvlačimo linijom od glavnog voda do glavne razvodne ploče samog objekta koji ima brojilo. Taj priključak može biti u dvije varijante, jednofazni odnosno trofazni. Nakon toga se priključak odvodi do kućnog razdjelnika ili razvodnog ormarića i naposljetku do zasebnih potrošača struje.
Tamo gdje je električna instalacija dotrajala ili je starijeg datuma postavljanja nije dovoljno samo zamjeniti prekidače, utičnice, svjetla, video nadzor ili portafone. Električni kablovi se također moraju zamijeniti. Pravi će profesionalac električar u tom slučaju znati što treba napraviti te postoji li potreba za djelomičnom ili potpunom zamjenom kablova. Također, moramo voditi o polaganju vodova elektroinstalacija u stanu, kući, poslovnom prostoru ili nekom drugom objektu.
Postoje i dvije vrste vodova, površinska te dubinska. Kod dubinskih, električne vodove sprovodimo u već prethodno pripremljene šupljine (zidovi, stropovi). Izvodimo li elektroinstalacije na ovaj način dobra je stvar da se one uopće ne vide niti naziru. Imamo li vanjske elektroinstalacije (koje su u ovom slučaju skroz otvorenog tipa), tu se vodovi postavljaju na stropne ili zidne površine. Idu u posebne kanale i priključne PVC kutije. Najčešće ih susrećemo prilikom izvedbe u podzemnim objektima, podzemnim prostorijama, potkrovnim prostorijama i montažnim prostorijama.

Odgovornost i sigurnost shvaćamo vrlo ozbiljno

Naše poslovanje izgradili smo na poštenju i integritetu. Naši električari pružaju kompletnu dijagnostiku i preporučiti će vam samo one usluge koje su vam zaista potrebne. Zato imamo puno poslova preko preporuke od naših stalnih klijenata.

Izdajemo račun i dajemo garanciju na usluge

Za naš rad pružamo vam garanciju da je sve napravljeno po najvišim standardima i pravilima struke. Izdajemo račun koji vam ujedno služi i kao jamstvo i nešto na što se možete pozvati ukoliko dođe do neželjenih poteškoća nakon što je posao obavljen.

tu smo za vas od 0-24h svaki dan u tjednu

U slučaju nužde trebate najvišu razinu stručnosti po najpoštenijoj cijeni, a to je ono što vam nudimo. Ne ustručavajte se nazvati nas nakon radnog vremena na (01) 2395-258 - tu smo za vas.

Nudimo cjelokupan asortiman usluga

Naš tim električara vješto radi u kućnom i komercijalnom okruženju pružajući električne usluge po vašoj mjeri. Bilo da se radi o manjem popravku, ugradnji rasvjete, izvođenju elektroinstalacija u novogradnji ili pak kompletnoj adaptaciji električne instalacije - sa nama sve dobivate na jednom mjestu.

Držimo do jasne komunikacije

Ljubazni smo, uljudni i pouzdani. Od trenutka kada stupite u kontakt s nama mi jasno komuniciramo i osiguravamo da točno znate što se događa za vrijeme trajanja projekta. Prije početka radova za veće poslove dajemo vam troškovnik i ponudu, pratimo sve projekte i obavještavamo vas o napretku.

iskusni električari sa inozemnim iskustvom

Poslujemo više od 10 godina, te smo zanat izbrusili na brojnim poslovima u Njemačkoj i ostatku zapadne Europe. Nakon povratka u Hrvatsku sami smo educirali i obučili članove našeg tima. Uvjereni smo da su svi naši djelatnici dobri predstavnici našeg brenda Električar Zagreb i da vam mogu pružiti kvalitetnu uslugu po fer cijeni.
Zanima vas cijena i dostupni termini?
Zatražite ponudu ili nas nazovite.
Dostupni od 0-24h u Zagrebu i okolici.

Električarske usluge za projekte svih veličina

Naša tvrtka nudi električarske usluge uz razna pripadajuća rješenja iz šireg područja djelovanja na lokaciji Zagreb i zagrebačka županija kao i hitne intervencije.

Ne libimo se prihvatiti većih ili manjih elektro zahvata. Svaki potencijalni ili problem koji možda već imate neko vrijeme u strujnoj odnosno elektroinstalacijskoj sekciji vaše kuće, stana ili objekta, rješavamo brzo i bez previše muke. Osim onih većih koji iziskuju malo više vremena i strpljenja uz kvalitenu izvedbu radova. Pojmovi poput šteker, utičnice ili montiranje lustera nisu nam nepoznanica ili nudimo odgovore na jednostavna pitanja poput koja led žarulja zamjenjuje običnu od 100w ili koja led žarulja zamjenjuje običnu od 150w. Odrađujemo ispitivanje električnih instalacija kao i razvlačenje kablova za struju. Ako vas zanima postavljanje lustera cijena, montaža rasvjete cijena, led rasvjeta montaža, portafoni ugradnja video portafon ugradnja, gromobran ugradnja ili koliko košta ugradnja gromobrana tu smo za vas da vam odgovorimo na sve nedoumice i nepoznanice.
Vršimo različite vrste zamjena, montiranja/montaže, ugradnje i postavljanja:
zamjena štekera
zamjena utičnice
zamjena prekidača za svjetlo
zamjena telefonske utičnice
zamjena automatskog osigurača
zamjena kutije sa osiguračima
ugradnja razvodne kutije
zamjena starih osigurača
zamjena lustera
postavljanje lustera
postavljanje plafonjere
postavljanje prekidača za svjetlo
postavljanje prekidaca za struju
ugradnja razvodne table
montaža lustera
promjena grla žarulje
montaža električnog bojlera
montaža električne brave
montaža elektroinstalacija
montaža rasvjete
ugradnja gromobrana na kući
Također, vršimo i ostale usluge:
popravljamo kućne električne instalacije
popravljamo žice i kablove koji su oštećeni
manjeg popravka starijih instalacija
postavljanja novih električnih vodova
zamjene starijih ili dotrajalih električnih vodova
montaže i postavljanje rasvjetnih tijela
zamjene FID sklopki
zamjene osigurača
priključivanja električnih uređaja
zamjene ili montiranja prekidača
zamjene ili montaže utičnica
industrijske instalacije
gromobranske instalacije
pronalaska kvara il kvarova na električnim uređajima i elektroinstalacijama
adaptiranja postojećih instalacija
ugradnje pametnih žarulja
ugradnje vanjske rasvjete
ugradnje dekorativne rasvjete
ugradnje rasvjete za ugostiteljske objekte i poslovne prostore
ugradnje LED rasvjete
zamjene automatskih osigurača u rastalne
priključivanja svih kućanskih aparata
ostalih zahvata i elektroinstalaterskih radova svih vrsta

Jamčimo kvalitetu naših električarskih radova radova

Svjesni smo da je kvaliteta našeg rada naša najbolja referenca. Zato nam je visoka kvaliteta izvedenih elektroinstalacijskih radova standard kojem uvijek težimo. Pritom nije bitno da li vam treba samo manji popravak vaše elektroinstalacije, kompletna adaptacija dotrajalih instalacija ili nešto drugo - naši električari iz Zagreba su vam vam uvijek na raspolaganju. Za naš rad pružamo vam garanciju da je sve urađeno po najvišim standardima i pravilima struke.
Zanima vas cijena i dostupni termini?
Zatražite ponudu ili nas nazovite.
Dostupni od 0-24h u Zagrebu i okolici.

Kontakt

Telefon:

01 239 5258

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-Petak: 08-17 sati
Hitni pozivi: 0/24h

Email:

info@električarzagreb.com
© Sva prava pridržana 2021.
Pravila privatnostiUvjeti korištenja
menu-circle