Montaža rasvjete

Montaža unutarnje i vanjske rasvjete na strop ili zid u beton ili knauf.
Instalacija unutarnje rasvjeteInstalacija vanjske rasvjeteInstalacija LED rasvjete

Popravak elektroinstalacija

Nazovite nas bilo kada ako trebate popravak električnih instalacija
Popravak elektroinstalacija

Hitne intervencije

Ne radi Vam struja? Imate prekid električne mreže? Nazovite nas i odmah ćemo to riješiti.
Nazovite (01) 2395-258
Ne nalazite ono što vam je potrebno? Zatražite ponudu ili nas nazovite.
Dostupni 0/24h

Izrada elektroinstalacija u novogradnji

Uvođenje elektroinstalacija u novogradnju - kompletna elektroinstalacija u novom objektu. Materijal uključen u cijenu.
(01) 2395-258
Cjenik usluga
Pogledajte okvirne cijene naših usluga. 
Cjenik
Dozvolite da vam pomognemo!
Nazovite: (01) 2395-258Zatražite Ponudu

Uvođenje elektroinstalacija u novogradnju

Izrada novih elektroinstalacija u novogradnji radi se prema dogovorenom nacrtu. Radimo kompletno ožičenje prostora (privatnog ili poslovnog) neovisno o dimenzijama. Nacrtom ćemo utvrditi protok kablova te položaj utičnica i sklopki kako bi u potpunosti odgovarale količini potrebnih izvoda za postavljanje rasvjetnih tijela ili utičnica.

Izrada elektroinstalacija u novogradnji uključuje izradu instalacija za rasvjetna tijela, provođenje instalacija za utičnice i prekidače. Kao i električne instalacije antenskih sustava te sve ostale instalacije koje su potrebne za funkcionalan privatni/poslovni prostor. Opišite nam svoje potrebe prije izrade instalacija i prilagodit ćemo nacrt svim vašim potrebama.

Izrada novih elektroinstalacija na području cijelog Zagreba i okolice!

Postavljanje elektroinstalacija u novogradnji sadrži i postavljanje i provođenje instalacija za sklopke i ormariće. Kao i spajanje fid sklopke te vanjski ormarić za struju. Upravo ovi elektro objekti su osnovni dijelovi svakog elektroinstalaterskog sustava. Kvalitetni i pravilno postavljeni ormarići, sklopke i osigurači koji su dobro spojeni s instalacijama i izvodima omogućit će neometano korištenje električne energije.

Izrada novih elektroinstalacija s iskusnim i profesionalnim električarskim timom osigurat će vam kvalitetu i sigurnost vašeg doma. Pravilno postavljene instalacije omogućit će neometan rad svih kućanskih uređaja. Nazovite nas i u suradnji s vama ćemo izraditi nacrt novih elektroinstalacija. Činimo sve kako bi izvode postavili tako da su u potpunosti prilagođeni svim vašim potrebama.

Jamčimo kvalitetu naših električarskih radova radova

Svjesni smo da je kvaliteta našeg rada naša najbolja referenca. Zato nam je visoka kvaliteta izvedenih elektroinstalacijskih radova standard kojem uvijek težimo. Pritom nije bitno da li vam treba samo manji popravak vaše elektroinstalacije, kompletna adaptacija dotrajalih instalacija ili nešto drugo - naši električari iz Zagreba su vam vam uvijek na raspolaganju. Za naš rad pružamo vam garanciju da je sve urađeno po najvišim standardima i pravilima struke.

Odgovornost i sigurnost shvaćamo vrlo ozbiljno

Naše poslovanje izgradili smo na poštenju i integritetu. Naši električari pružaju kompletnu dijagnostiku i preporučiti će vam samo one usluge koje su vam zaista potrebne. Zato imamo puno poslova preko preporuke od naših stalnih klijenata.

Izdajemo račun i dajemo garanciju na usluge

Za naš rad pružamo vam garanciju da je sve napravljeno po najvišim standardima i pravilima struke. Izdajemo račun koji vam ujedno služi i kao jamstvo i nešto na što se možete pozvati ukoliko dođe do neželjenih poteškoća nakon što je posao obavljen.

tu smo za vas od 0-24h svaki dan u tjednu

U slučaju nužde trebate najvišu razinu stručnosti po najpoštenijoj cijeni, a to je ono što vam nudimo. Ne ustručavajte se nazvati nas nakon radnog vremena na (01) 2395-258 - tu smo za vas.

Nudimo cjelokupan asortiman usluga

Naš tim električara vješto radi u kućnom i komercijalnom okruženju pružajući električne usluge po vašoj mjeri. Bilo da se radi o manjem popravku, ugradnji rasvjete, izvođenju elektroinstalacija u novogradnji ili pak kompletnoj adaptaciji električne instalacije - sa nama sve dobivate na jednom mjestu.

Držimo do jasne komunikacije

Ljubazni smo, uljudni i pouzdani. Od trenutka kada stupite u kontakt s nama mi jasno komuniciramo i osiguravamo da točno znate što se događa za vrijeme trajanja projekta. Prije početka radova za veće poslove dajemo vam troškovnik i ponudu, pratimo sve projekte i obavještavamo vas o napretku.

iskusni električari sa inozemnim iskustvom

Poslujemo više od 10 godina, te smo zanat izbrusili na brojnim poslovima u Njemačkoj i ostatku zapadne Europe. Nakon povratka u Hrvatsku sami smo educirali i obučili članove našeg tima. Uvjereni smo da su svi naši djelatnici dobri predstavnici našeg brenda Električar Zagreb i da vam mogu pružiti kvalitetnu uslugu po fer cijeni.

Kontakt

Telefon:

01 239 5258

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-Petak: 08-17 sati
Hitni pozivi: 0/24h

Email:

info@električarzagreb.com
© Sva prava pridržana 2021.
Pravila privatnostiUvjeti korištenja
menu-circle