Montaža rasvjete

Montaža unutarnje i vanjske rasvjete na strop ili zid u beton ili knauf.
Instalacija unutarnje rasvjeteInstalacija vanjske rasvjeteInstalacija LED rasvjete

Popravak elektroinstalacija

Nazovite nas bilo kada ako trebate popravak električnih instalacija
Popravak elektroinstalacija

Hitne intervencije

Ne radi Vam struja? Imate prekid električne mreže? Nazovite nas i odmah ćemo to riješiti.
Nazovite (01) 2395-258
Ne nalazite ono što vam je potrebno? Zatražite ponudu ili nas nazovite.
Dostupni 0/24h

Spajanje razvodnog ormara

Spajanje dolazne struje u razvodnu kutiju (električni ormarić) i ''puštanje'' struje prema krajnjim potrošačima prepustite profesionalcima. Nepravilno postavljena razvodna kutija može dovesti do kratkog spoja što će rezultirati pregorijevanjem svih električnih uređaja koji su bili spojeni na struju i svih električnih instalacija u vašem privatnom ili poslovnom prostoru.
(01) 2395-258
Cjenik usluga
Pogledajte okvirne cijene naših usluga. 
Cjenik
Dozvolite da vam pomognemo!
Nazovite: (01) 2395-258Zatražite Ponudu

Montaža novog električnog omarića sa ugradnjom automatskih osigurača i FID sklopkom - nazovite nas!

Spajanje razvodnog ormara početni je korak pravilnog i kvalitetnog postavljanja električnih instalacija u privatnom ili poslovnom prostoru. Električni razvodni ormar, odnosno električna razvodna kutija je mjesto na koje dolazi napon iz vanjskog izvora i mjesto na kojem se razdjeljuje odnosno raspoređuje električna energija.

Pojednostavljeno, razvodni ormar je mjesto u koji električna energija ulazi i zatim se raspoređuje prema električnim trošilima, odnosno uređajima (potrošačima).

Razvodna kutija glavni je element za distribuciju električne energije kroz cijeli vaš privatni ili poslovni prostor. Nepravilno postavljena razvodna kutija dovesti će do problema sa strujom u cijelom domu i visokih troškova.

Spajanje struje u razvodnoj kutiji

Spajanje razvodne kutije vrši se u dva smjera:

Vanjski smjer - vanjski pružatelj usluge - glavni pružatelj električne energije (npr Hrvatska Elektro Privreda).

Unutarnji smjer - slanje električne energije iz razvodne kutije u privatni ili poslovni objekt prema električnim trošilima - potrošačima.

Izrada i spajanje razvodne kutije se obavlja prema izrađenoj skici. Skica za razvodni ormar i električnu energiju u privatnom ili poslovnom prostoru izrađuje se na temelju dva kriterija: (A) prostorni kriterij i (B) električki kriterij.
Cijena spajanja razvodnog ormara

Spajanje izmjeničnog prekidača u razvodnoj kutiji

Izmjenični prekidači omogućavaju nam s nekoliko različitih mjesta paljenje ili gašenje određenog električnog uređaja. Postavljanje izmjeničnog prekidača uključuje veći broj žica i potrebnih radnji nego kod postavljanja običnog jednosmjernog prekidača.
Savjet! Postavljanje električnih instalacija kao i izmjeničnih prekidača prepustite stručnoj osobi. Profesionalni električar pomoći će vam s najboljim odabirom mogućnosti na vašoj električnoj instalaciji.
Posao će odraditi s velikim znanjem, iskustvom korištenjem profesionalnih alata i kvalitetnih materijala.
Nakon ugradnje izmjeničnog prekidača u razvodnu kutiju električar će provjeriti električne instalacije, funkcionalnost prekidača kao i samu razvodnu kutiju. Provjerit će da li postoje mjesta na kojima žica nije izolirana i da li se struja pravilno distribuira.

Kontaktirajte naše profesionalne električare 00:00 do 24:00 svih sedam dana u tjednu, neovisno o blagdanima i praznicima.

Jamčimo kvalitetu naših električarskih radova radova

Svjesni smo da je kvaliteta našeg rada naša najbolja referenca. Zato nam je visoka kvaliteta izvedenih elektroinstalacijskih radova standard kojem uvijek težimo. Pritom nije bitno da li vam treba samo manji popravak vaše elektroinstalacije, kompletna adaptacija dotrajalih instalacija ili nešto drugo - naši električari iz Zagreba su vam vam uvijek na raspolaganju. Za naš rad pružamo vam garanciju da je sve urađeno po najvišim standardima i pravilima struke.

Odgovornost i sigurnost shvaćamo vrlo ozbiljno

Naše poslovanje izgradili smo na poštenju i integritetu. Naši električari pružaju kompletnu dijagnostiku i preporučiti će vam samo one usluge koje su vam zaista potrebne. Zato imamo puno poslova preko preporuke od naših stalnih klijenata.

Izdajemo račun i dajemo garanciju na usluge

Za naš rad pružamo vam garanciju da je sve napravljeno po najvišim standardima i pravilima struke. Izdajemo račun koji vam ujedno služi i kao jamstvo i nešto na što se možete pozvati ukoliko dođe do neželjenih poteškoća nakon što je posao obavljen.

tu smo za vas od 0-24h svaki dan u tjednu

U slučaju nužde trebate najvišu razinu stručnosti po najpoštenijoj cijeni, a to je ono što vam nudimo. Ne ustručavajte se nazvati nas nakon radnog vremena na (01) 2395-258 - tu smo za vas.

Nudimo cjelokupan asortiman usluga

Naš tim električara vješto radi u kućnom i komercijalnom okruženju pružajući električne usluge po vašoj mjeri. Bilo da se radi o manjem popravku, ugradnji rasvjete, izvođenju elektroinstalacija u novogradnji ili pak kompletnoj adaptaciji električne instalacije - sa nama sve dobivate na jednom mjestu.

Držimo do jasne komunikacije

Ljubazni smo, uljudni i pouzdani. Od trenutka kada stupite u kontakt s nama mi jasno komuniciramo i osiguravamo da točno znate što se događa za vrijeme trajanja projekta. Prije početka radova za veće poslove dajemo vam troškovnik i ponudu, pratimo sve projekte i obavještavamo vas o napretku.

iskusni električari sa inozemnim iskustvom

Poslujemo više od 10 godina, te smo zanat izbrusili na brojnim poslovima u Njemačkoj i ostatku zapadne Europe. Nakon povratka u Hrvatsku sami smo educirali i obučili članove našeg tima. Uvjereni smo da su svi naši djelatnici dobri predstavnici našeg brenda Električar Zagreb i da vam mogu pružiti kvalitetnu uslugu po fer cijeni.

Kontakt

Telefon:

01 239 5258

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-Petak: 08-17 sati
Hitni pozivi: 0/24h

Email:

info@električarzagreb.com
© Sva prava pridržana 2021.
Pravila privatnostiUvjeti korištenja
menu-circle