Montaža rasvjete

Montaža unutarnje i vanjske rasvjete na strop ili zid u beton ili knauf.
Instalacija unutarnje rasvjeteInstalacija vanjske rasvjeteInstalacija LED rasvjete

Popravak elektroinstalacija

Nazovite nas bilo kada ako trebate popravak električnih instalacija
Popravak elektroinstalacija

Hitne intervencije

Ne radi Vam struja? Imate prekid električne mreže? Nazovite nas i odmah ćemo to riješiti.
Nazovite (01) 2395-258
Ne nalazite ono što vam je potrebno? Zatražite ponudu ili nas nazovite.
Dostupni 0/24h

Instalacija portafona u Zagrebu

Portafon instalacija - Kontaktirajte nas ukoliko trebate ugradnju, zamjenu ili popravak vašeg portafona.
(01) 2395-258

Jamčimo kvalitetu naših električarskih radova radova

Svjesni smo da je kvaliteta našeg rada naša najbolja referenca. Zato nam je visoka kvaliteta izvedenih elektroinstalacijskih radova standard kojem uvijek težimo. Pritom nije bitno da li vam treba samo manji popravak vaše elektroinstalacije, kompletna adaptacija dotrajalih instalacija ili nešto drugo - naši električari iz Zagreba su vam vam uvijek na raspolaganju. Za naš rad pružamo vam garanciju da je sve urađeno po najvišim standardima i pravilima struke.

Zašto ugraditi portafon?

Portafon će vam olakšati komunikaciju s dostavljačima, posjetiteljima ali i članovima obitelji. Nećete morati izlaziti iz udobnosti vlastitog doma kako bi otključali vrata članu obitelji koji je poznat po tome kako zaboravlja ključ. Moći ćete preskočiti otvaranje vrata neželjenim posjetiteljima ili ćete olakšati posao vašem dostavljaču i pustiti ga da uđe u zgradu i dostavi pošiljku.

Portafon će vam pružiti osjećaj sigurnosti i kontrole nad tim što se događa u vašem domu. Vi ćete odlučiti koga ćete pustiti u svoj dom i kada.

Odgovornost i sigurnost shvaćamo vrlo ozbiljno

Naše poslovanje izgradili smo na poštenju i integritetu. Naši električari pružaju kompletnu dijagnostiku i preporučiti će vam samo one usluge koje su vam zaista potrebne. Zato imamo puno poslova preko preporuke od naših stalnih klijenata.

Izdajemo račun i dajemo garanciju na usluge

Za naš rad pružamo vam garanciju da je sve napravljeno po najvišim standardima i pravilima struke. Izdajemo račun koji vam ujedno služi i kao jamstvo i nešto na što se možete pozvati ukoliko dođe do neželjenih poteškoća nakon što je posao obavljen.

tu smo za vas od 0-24h svaki dan u tjednu

U slučaju nužde trebate najvišu razinu stručnosti po najpoštenijoj cijeni, a to je ono što vam nudimo. Ne ustručavajte se nazvati nas nakon radnog vremena na (01) 2395-258 - tu smo za vas.

Nudimo cjelokupan asortiman usluga

Naš tim električara vješto radi u kućnom i komercijalnom okruženju pružajući električne usluge po vašoj mjeri. Bilo da se radi o manjem popravku, ugradnji rasvjete, izvođenju elektroinstalacija u novogradnji ili pak kompletnoj adaptaciji električne instalacije - sa nama sve dobivate na jednom mjestu.

Držimo do jasne komunikacije

Ljubazni smo, uljudni i pouzdani. Od trenutka kada stupite u kontakt s nama mi jasno komuniciramo i osiguravamo da točno znate što se događa za vrijeme trajanja projekta. Prije početka radova za veće poslove dajemo vam troškovnik i ponudu, pratimo sve projekte i obavještavamo vas o napretku.

iskusni električari sa inozemnim iskustvom

Poslujemo više od 10 godina, te smo zanat izbrusili na brojnim poslovima u Njemačkoj i ostatku zapadne Europe. Nakon povratka u Hrvatsku sami smo educirali i obučili članove našeg tima. Uvjereni smo da su svi naši djelatnici dobri predstavnici našeg brenda Električar Zagreb i da vam mogu pružiti kvalitetnu uslugu po fer cijeni.
Zanima vas cijena i dostupni termini?
Zatražite ponudu ili nas nazovite.
Dostupni od 0-24h u Zagrebu i okolici.

Portafon instalacija

Portafon je jedna od prvih značajki smart home tehnologije koja je proizvedena. Osim olakšane komunikacije i pojednostavljenih posjeta/dostava portafon ima i sigurnosni segment.

Sigurnosni segment portafona čini vaš osobni prostor ugodnijim i stvara vam osjećaj sigurnosti bez mogućnosti neželjenih smetnji, posjeta.
Instalaciju portafona rade profesionalni električari. Nazovite nas već danas za ponudu ugradnje portafona. Napravit ćemo vam ponudu za cijenu ugradnje portafona za kuću, portafon za dva stana, portafon za tri stana - cijena, sve do velikih kompleksnih sustava portafona za nebodere.

Dostupni smo od 00:00 do 24:00 sedam dana u tjednu bez obzira na blagdane i praznike. Znamo da se problemi u domu događaju upravo u trenutku kada su najmanje poželjne.

Ugradnja portafona

Portafon je komunikacijski uređaj koji vam pruža mogućnost dvosmjerne komunikacije uz glasovne ili video mogućnosti ovisno o modelu koji želite ugraditi.

Dvosmjerna komunikacija kakvu ima portafona iza sebe ima široku mrežu instalacija koje je potrebno postaviti kvalitetno i bez greške zbog same kompleksnosti materijala i opreme.

Savjet! Ugradnju portafona prepustite stručnim i profesionalnim električarima!

Spajanje portafona

Portafon nam olakšava život. Želite ugraditi portafon u vaš dom? Kuća je podijeljena na nekoliko stanova i želite spojiti portafone zbog jednostavnijeg i lagodnijeg komuniciranja s posjetiteljima, dostavljačima, ukućanima?

Nemojte sami spajati portafone, portafoni koji nisu pravilno spojeni mogu dovesti do kvara. Instalacijski sustav portafona ima kompliciranu mrežu dvosmjernog slaganja informacija putem elektroinstalacija.

Nazovite nas već danas za postavljanje i instalaciju portafona u vašem domu!

Zamjena portafona

Portafon vam krči, više ne zvoni ili se u potpunosti pokvario? Kupili ste novi i želite ga sami zamijeniti? Do pogreške u sustavu portafona vrlo vjerojatno nije došlo na vašem komunikacijskom izlazu. Nemojte ih sami spajati i skidati elektroinstalacije s portafona.

Profesionalni električari znaju princip na kojem radi komplicirana mreža elektroinstalacija portafona. Električari će ispitati sustav portafona, provjeriti ulaze i izlaze za komunikaciju i detektirati problem. Profesionalnim alatima i opremom popravit će ili zamijeniti portafon. Nakon popravka testirat će sustav.

Ako je potrebno zamijeniti cijeli informacijski sustav portafona u vašem privatnom ili poslovnom prostoru napravit ćemo vam ponudu:
- vremenski rok izrade
- troškovi rada
- troškovi materijala

Portafon možete ugraditi u fazi uvođenja električnih instalacija u vaš dom. Ugradnjom portafona u početnoj fazi izgradnje privatnog ili poslovnog objekta smanjit ćete troškove. Postavljanje u ovoj fazi smanjit će troškove bušenja/razvlačenja i postavljanja instalacija.

Ako ste se odlučili uvesti portafon u prostor koji je ranije izgrađen nazovite nas i doći ćemo pogledati prostor o kojem se radi kako bi vam mogli napraviti preciznu ponudu s vremenskim rokovima, potrebnim dodatnim radovima i troškovima.
Zanima vas cijena i dostupni termini?
Zatražite ponudu ili nas nazovite.
Dostupni od 0-24h u Zagrebu i okolici.

Portafon instalacija - već danas - na području cijelog Zagreba

Želite li u vaš dom ugraditi portafon nazovite nas već danas! Postavljamo portafone u kuće, stambene komplekse, nebodere i poslovne prostore na području cijelog Zagreba.

Vršimo postavljanje, instalaciju, popravak i zamjenu portafona svih marki svjetskih renomiranih proizvođača.
Niste sigurni koji portafon odabrati i koliko instalacija vam je potrebno? Nazovite nas i pomoći ćemo vam sastaviti skicu koja će biti u cijeni ugradnje i postavljanja sustava portafona!

Na vašu lokaciju dolazimo u najkraćem roku. Za postavljanje portafona koristimo najkvalitetnije alate i opremu na tržištu.

Nudimo vam sve električarske poslove slabe i jake struje, od početnih radova do finih dekorativnih poslova. Naši iskusni, profesionalni električari napravit će posao po najboljoj cijeni na tržištu!
Zanima vas cijena i dostupni termini?
Zatražite ponudu ili nas nazovite.
Dostupni od 0-24h u Zagrebu i okolici.

Kontakt

Telefon:

01 239 5258

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-Petak: 08-17 sati
Hitni pozivi: 0/24h

Email:

info@električarzagreb.com
© Sva prava pridržana 2021.
Pravila privatnostiUvjeti korištenja
menu-circle