Montaža rasvjete

Montaža unutarnje i vanjske rasvjete na strop ili zid u beton ili knauf.
Instalacija unutarnje rasvjeteInstalacija vanjske rasvjeteInstalacija LED rasvjete

Popravak elektroinstalacija

Nazovite nas bilo kada ako trebate popravak električnih instalacija
Popravak elektroinstalacija

Hitne intervencije

Ne radi Vam struja? Imate prekid električne mreže? Nazovite nas i odmah ćemo to riješiti.
Nazovite (01) 2395-258
Ne nalazite ono što vam je potrebno? Zatražite ponudu ili nas nazovite.
Dostupni 0/24h

Instalacija fluorescentne rasvjete

Nazovite nas ako vam treba instalacija fluorescentne rasvjete u Zagrebu.
(01) 2395-258
Cjenik usluga
Pogledajte okvirne cijene naših usluga. 
Cjenik
Dozvolite da vam pomognemo!
Nazovite: (01) 2395-258Zatražite Ponudu

Instalacija fluorescentne rasvjete u kratkom roku! Nazovite nas!

Instalacija fluorescentne rasvjete zahtijeva više znanja i iskustva od promjene obične svakodnevne žarulje. Fluorescentne žarulje sve su češći odabir u poslovnim ali i privatnim prostorima zbog dugog vijeka trajanja koji ih čini iznimno ekonomičnima. Fluorescentne cijevi su visoko kvalitetno rasvjetno tijelo za poslovne ali i privatne prostore.

Kako bi fluorescentnu rasvjetu pravilno postavili potrebna nam je armatura. Ovisno o mjestu na koju ju želite postaviti potrebna nam je zidna ili plafonska armatura te starter i prigušnica. Fluorescentna cijev se postavlja u kućište skupa s prigušnicom. Starter je ugrađen u kućište te ga po potrebi možemo jednostavno zamijeniti. Kućište moramo pravilno uzemljiti i priključiti.

Već imate postavljenu fluorescentnu rasvjetu? Primijetili ste da je počela treperiti ili ne svijetli pravilno cijela cijev? Potrebno je pregledati cijelo kućište i cijev kako bi pronašli u čemu je problem. Nakon što utvrdimo kvar napravit ćemo zamjenu dijelova ili čišćenje od oksidacije. Ako je potrebno zamijenit ćemo kompletnu cijev novom u kratkom roku.

Rasvjetna tijela poput fluorescentne žarulje su izrađena visokom tehnologijom koja omogućuje dugi vijek trajanja uz minimalne troškove i utjecaj na zdravlje. Želite il postaviti ovakvo rasvjetno tijelo ili ga promijeniti, popraviti nazovite nas kako bi posao napravili profesionalno i bez mogućnosti za dodatnim kvarom koji će povećati troškove.

Jamčimo kvalitetu naših električarskih radova radova

Svjesni smo da je kvaliteta našeg rada naša najbolja referenca. Zato nam je visoka kvaliteta izvedenih elektroinstalacijskih radova standard kojem uvijek težimo. Pritom nije bitno da li vam treba samo manji popravak vaše elektroinstalacije, kompletna adaptacija dotrajalih instalacija ili nešto drugo - naši električari iz Zagreba su vam vam uvijek na raspolaganju. Za naš rad pružamo vam garanciju da je sve urađeno po najvišim standardima i pravilima struke.

Odgovornost i sigurnost shvaćamo vrlo ozbiljno

Naše poslovanje izgradili smo na poštenju i integritetu. Naši električari pružaju kompletnu dijagnostiku i preporučiti će vam samo one usluge koje su vam zaista potrebne. Zato imamo puno poslova preko preporuke od naših stalnih klijenata.

Izdajemo račun i dajemo garanciju na usluge

Za naš rad pružamo vam garanciju da je sve napravljeno po najvišim standardima i pravilima struke. Izdajemo račun koji vam ujedno služi i kao jamstvo i nešto na što se možete pozvati ukoliko dođe do neželjenih poteškoća nakon što je posao obavljen.

tu smo za vas od 0-24h svaki dan u tjednu

U slučaju nužde trebate najvišu razinu stručnosti po najpoštenijoj cijeni, a to je ono što vam nudimo. Ne ustručavajte se nazvati nas nakon radnog vremena na (01) 2395-258 - tu smo za vas.

Nudimo cjelokupan asortiman usluga

Naš tim električara vješto radi u kućnom i komercijalnom okruženju pružajući električne usluge po vašoj mjeri. Bilo da se radi o manjem popravku, ugradnji rasvjete, izvođenju elektroinstalacija u novogradnji ili pak kompletnoj adaptaciji električne instalacije - sa nama sve dobivate na jednom mjestu.

Držimo do jasne komunikacije

Ljubazni smo, uljudni i pouzdani. Od trenutka kada stupite u kontakt s nama mi jasno komuniciramo i osiguravamo da točno znate što se događa za vrijeme trajanja projekta. Prije početka radova za veće poslove dajemo vam troškovnik i ponudu, pratimo sve projekte i obavještavamo vas o napretku.

iskusni električari sa inozemnim iskustvom

Poslujemo više od 10 godina, te smo zanat izbrusili na brojnim poslovima u Njemačkoj i ostatku zapadne Europe. Nakon povratka u Hrvatsku sami smo educirali i obučili članove našeg tima. Uvjereni smo da su svi naši djelatnici dobri predstavnici našeg brenda Električar Zagreb i da vam mogu pružiti kvalitetnu uslugu po fer cijeni.

Kontakt

Telefon:

01 239 5258

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-Petak: 08-17 sati
Hitni pozivi: 0/24h

Email:

info@električarzagreb.com
© Sva prava pridržana 2021.
Pravila privatnostiUvjeti korištenja
menu-circle