Montaža rasvjete

Montaža unutarnje i vanjske rasvjete na strop ili zid u beton ili knauf.
Instalacija unutarnje rasvjeteInstalacija vanjske rasvjeteInstalacija LED rasvjete

Popravak elektroinstalacija

Nazovite nas bilo kada ako trebate popravak električnih instalacija
Popravak elektroinstalacija

Hitne intervencije

Ne radi Vam struja? Imate prekid električne mreže? Nazovite nas i odmah ćemo to riješiti.
Nazovite (01) 2395-258
Ne nalazite ono što vam je potrebno? Zatražite ponudu ili nas nazovite.
Dostupni 0/24h

Obnova starih elektroinstalacija

Usluga uključuje micanje stare elektroinstalacije i uvođenje novih žica. Materijal uključen u cijenu.
(01) 2395-258
Cjenik usluga
Pogledajte okvirne cijene naših usluga. 
Cjenik
Dozvolite da vam pomognemo!
Nazovite: (01) 2395-258Zatražite Ponudu

Adaptacija starih elektroinstalacija na području cijelog Zagreba i okolice!

Adaptacija starih elektroinstalacija uključuje izmjenu svih električnih instalacija u već izgrađenom stambenom ili poslovnom objektu. Izvršit ćemo procjenu postojećih elektroinstalacija kako bi utvrdili u kakvom su stanju. Provjerit ćemo koje je poslove potrebno napraviti kako bi instalacije bili sigurne. Od požara i drugih oštećenja koja mogu utjecati na objekt i uređaje.

Adaptiranje električnih instalacija vršimo u postojećim objektima u kojima postoji potreba za izmjenom ili doradom postojećih instalacija koje ne zadovoljavaju sve vaše zahtjeve. Neovisno o tome da li je se radi o promjeni položaja utičnica, sklopki i izvoda za rasvjetna tijela ili zahtjevnijim promjenama. Kao što su promjene priključne snage za radionu.

Usluga uključuje sav potreban materijal za ožičenje objekta

Imate li stambeni objekt u kojem su stare i nesigurne instalacije predlažemo vam potpunu adaptaciju u prostoru. Adaptacijom ćemo izvršiti kompletnu promjenu svih elektro instalacija od postavljanja novog ormarića do potpuno novih izvoda za rasvjetna tijela. Novo postavljene instalacije osigurat će i trajnost električnih uređaja.

Promjenom električnih instalacija sprječavamo mogućnost pojave iskrenja, požara, čestog pregaranja žarulja i kvarove električnih kućanskih uređaja. Pravilno postavljene instalacije osiguravaju trajnost uređaja. Nazovite naš profesionalni tim električara koji će pronaći najbolji način za kvalitetno adaptiranje električnih instalacija u svim privatnim ili poslovnim prostorima.

Jamčimo kvalitetu naših električarskih radova radova

Svjesni smo da je kvaliteta našeg rada naša najbolja referenca. Zato nam je visoka kvaliteta izvedenih elektroinstalacijskih radova standard kojem uvijek težimo. Pritom nije bitno da li vam treba samo manji popravak vaše elektroinstalacije, kompletna adaptacija dotrajalih instalacija ili nešto drugo - naši električari iz Zagreba su vam vam uvijek na raspolaganju. Za naš rad pružamo vam garanciju da je sve urađeno po najvišim standardima i pravilima struke.

Odgovornost i sigurnost shvaćamo vrlo ozbiljno

Naše poslovanje izgradili smo na poštenju i integritetu. Naši električari pružaju kompletnu dijagnostiku i preporučiti će vam samo one usluge koje su vam zaista potrebne. Zato imamo puno poslova preko preporuke od naših stalnih klijenata.

Izdajemo račun i dajemo garanciju na usluge

Za naš rad pružamo vam garanciju da je sve napravljeno po najvišim standardima i pravilima struke. Izdajemo račun koji vam ujedno služi i kao jamstvo i nešto na što se možete pozvati ukoliko dođe do neželjenih poteškoća nakon što je posao obavljen.

tu smo za vas od 0-24h svaki dan u tjednu

U slučaju nužde trebate najvišu razinu stručnosti po najpoštenijoj cijeni, a to je ono što vam nudimo. Ne ustručavajte se nazvati nas nakon radnog vremena na (01) 2395-258 - tu smo za vas.

Nudimo cjelokupan asortiman usluga

Naš tim električara vješto radi u kućnom i komercijalnom okruženju pružajući električne usluge po vašoj mjeri. Bilo da se radi o manjem popravku, ugradnji rasvjete, izvođenju elektroinstalacija u novogradnji ili pak kompletnoj adaptaciji električne instalacije - sa nama sve dobivate na jednom mjestu.

Držimo do jasne komunikacije

Ljubazni smo, uljudni i pouzdani. Od trenutka kada stupite u kontakt s nama mi jasno komuniciramo i osiguravamo da točno znate što se događa za vrijeme trajanja projekta. Prije početka radova za veće poslove dajemo vam troškovnik i ponudu, pratimo sve projekte i obavještavamo vas o napretku.

iskusni električari sa inozemnim iskustvom

Poslujemo više od 10 godina, te smo zanat izbrusili na brojnim poslovima u Njemačkoj i ostatku zapadne Europe. Nakon povratka u Hrvatsku sami smo educirali i obučili članove našeg tima. Uvjereni smo da su svi naši djelatnici dobri predstavnici našeg brenda Električar Zagreb i da vam mogu pružiti kvalitetnu uslugu po fer cijeni.

Kontakt

Telefon:

01 239 5258

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-Petak: 08-17 sati
Hitni pozivi: 0/24h

Email:

info@električarzagreb.com
© Sva prava pridržana 2021.
Pravila privatnostiUvjeti korištenja
menu-circle