Montaža rasvjete

Montaža unutarnje i vanjske rasvjete na strop ili zid u beton ili knauf.
Instalacija unutarnje rasvjeteInstalacija vanjske rasvjeteInstalacija LED rasvjete

Popravak elektroinstalacija

Nazovite nas bilo kada ako trebate popravak električnih instalacija
Popravak elektroinstalacija

Hitne intervencije

Ne radi Vam struja? Imate prekid električne mreže? Nazovite nas i odmah ćemo to riješiti.
Nazovite (01) 2395-258
Ne nalazite ono što vam je potrebno? Zatražite ponudu ili nas nazovite.
Dostupni 0/24h

Cijena elektroinstalacije po rasvjetnom mjestu

Cijena elektroinstalacije po rasvjetnom mjestu ovisi o nekoliko čimbenika. Najvažniji čimbenik postavljanja novog rasvjetnog tijela je odabir električara koji će taj posao napraviti.
(01) 2395-258

Cijena za montažu unutarnje i vanjske rasvjete

Cijena uključuje montažu rasvjetnog tijela na postojeću električnu instalaciju do 3m visine. Troškove rasvjetnih tijela pokriva stranka.

Napomena: Cijena električarskih usluga ovisi o mnogim faktorima kao što je stanje elektroinstalacije (da li je u pitanju popravak postojeće elektro instalacije ili adaptacija/novogradnja), način montaže (montaža u ciglu, beton, armirani beton, knauf), hitnost (da li ste fleksibilni po pitanju roka izrade ili vam treba usluga odmah?), količina posla (npr. broj rasvjetnih tijela koje treba instalirati.), koji materijal će se koristiti (postoje jeftiniji i skuplji elektro materijal, a o vašem budžetu ovisi koji ćemo ugraditi. Obavezno se posavjetujte s nama prije odluke.), itd...

Cijena elektroinstalacija po izvodu

Ako trebate točne cijene, za vas ćemo izraditi troškovnik nakon što naš električar posjeti vašu lokaciju i zabilježi sve bitne informacije. Cijena uključuje materijal i ožičenje od razvodne kutije do izvoda.

Napomena: Cijena električarskih usluga ovisi o mnogim faktorima kao što je stanje elektroinstalacije (da li je u pitanju popravak postojeće elektro instalacije ili adaptacija/novogradnja), način montaže (montaža u ciglu, beton, armirani beton, knauf), hitnost (da li ste fleksibilni po pitanju roka izrade ili vam treba usluga odmah?), količina posla (npr. broj rasvjetnih tijela koje treba instalirati.), koji materijal će se koristiti (postoje jeftiniji i skuplji elektro materijal, a o vašem budžetu ovisi koji ćemo ugraditi. Obavezno se posavjetujte s nama prije odluke.), itd...
Cijena elektroinstalacije po rasvjetnom tijelu jedno je od prvih pitanja koje nam postavite kada nas nazovete.

Postoji nekoliko čimbenika koji utječu na vrijeme, cijenu i potreban materijal za postavljanje novog rasvjetnog tijela:
radi li se o zamjeni starog rasvjetnog tijela novim
postavljamo li rasvjetno tijelo na već postavljenu elektroinstalaciju
da li je potrebno provesti elektroinstalaciju za rasvjetno tijelo
radimo li nove elektroinstalacije za rasvjetno tijelo na mjestu na kojem ono nije bilo pozicionirano do sad
Okvirna cijena za instalaciju jednog rasvjetnog mjesta je od 125-165 kn ukoliko se radi o adaptaciji ili novogradnji. 

Za preciznu cijenu molimo vas da nas kontaktirate.
Savjet! Osnovnim informacijama kao što su ove pomoći ćete nam odrediti vrijeme u koje su naši električari dostupni za dolazak te ćemo vam moći reći procijenjeno vrijeme trajanja rada kao i cijenu.

Cijena električara po rasvjetnom mjestu

Cijena ne smije biti glavni faktor u odabiru električara. Profesionalni, educirani električari s iskustvom u svom radu koriste veliko znanje, profesionalnu opremu i alate.
Pravilno pozicioniranje rasvjetnog mjesta vrlo je važno iz nekoliko razloga:

Električne instalacije - koliko je željeno rasvjetno tijelo udaljeno od postojećih električnih instalacija.
Lokacija - da li je to mjesto dobar odabir za pozicioniranje rasvjetnog mjesta? Postoje li na tom mjestu izvori visokih/niskih temperatura, da li su u blizini izvori vlage?

Savjet! Postoje rasvjetna tijela koja su načinom proizvodnje prilagođena mjestima s izvorima vlage i ekstremnih temperatura.

Oznaka LED žarulja IP:
IP X5 - svjetiljke za tuš kabine
IP X4 - svjetiljke otporne na pljusak
IP X7 - svjetiljke za vlažne prostore
Prilikom kupnje žarulja za rasvjetna tijela u vašem domu/poslovnom prostoru i vanjskim prostorima odaberite žarulje izrađene LED tehnologijom.
Savjet! Prilikom odabira žarulje posjetite specijalizirane trgovine rasvjetnim tijelima i iskusni prodavači će vas uputiti na žarulje koje će odgovarati prostorima na koje ih želite postaviti kako ne bi došlo do oštećenja i nepotrebnih troškova.

Odgovornost i sigurnost shvaćamo vrlo ozbiljno

Naše poslovanje izgradili smo na poštenju i integritetu. Naši električari pružaju kompletnu dijagnostiku i preporučiti će vam samo one usluge koje su vam zaista potrebne. Zato imamo puno poslova preko preporuke od naših stalnih klijenata.

Izdajemo račun i dajemo garanciju na usluge

Za naš rad pružamo vam garanciju da je sve napravljeno po najvišim standardima i pravilima struke. Izdajemo račun koji vam ujedno služi i kao jamstvo i nešto na što se možete pozvati ukoliko dođe do neželjenih poteškoća nakon što je posao obavljen.

tu smo za vas od 0-24h svaki dan u tjednu

U slučaju nužde trebate najvišu razinu stručnosti po najpoštenijoj cijeni, a to je ono što vam nudimo. Ne ustručavajte se nazvati nas nakon radnog vremena na (01) 2395-258 - tu smo za vas.

Nudimo cjelokupan asortiman usluga

Naš tim električara vješto radi u kućnom i komercijalnom okruženju pružajući električne usluge po vašoj mjeri. Bilo da se radi o manjem popravku, ugradnji rasvjete, izvođenju elektroinstalacija u novogradnji ili pak kompletnoj adaptaciji električne instalacije - sa nama sve dobivate na jednom mjestu.

Držimo do jasne komunikacije

Ljubazni smo, uljudni i pouzdani. Od trenutka kada stupite u kontakt s nama mi jasno komuniciramo i osiguravamo da točno znate što se događa za vrijeme trajanja projekta. Prije početka radova za veće poslove dajemo vam troškovnik i ponudu, pratimo sve projekte i obavještavamo vas o napretku.

iskusni električari sa inozemnim iskustvom

Poslujemo više od 10 godina, te smo zanat izbrusili na brojnim poslovima u Njemačkoj i ostatku zapadne Europe. Nakon povratka u Hrvatsku sami smo educirali i obučili članove našeg tima. Uvjereni smo da su svi naši djelatnici dobri predstavnici našeg brenda Električar Zagreb i da vam mogu pružiti kvalitetnu uslugu po fer cijeni.
Zanima vas cijena i dostupni termini?
Zatražite ponudu ili nas nazovite.
Dostupni od 0-24h u Zagrebu i okolici.

Kontakt

Telefon:

01 239 5258

Radno vrijeme:

Ponedjeljak-Petak: 08-17 sati
Hitni pozivi: 0/24h

Email:

info@električarzagreb.com
© Sva prava pridržana 2021.
Pravila privatnostiUvjeti korištenja
menu-circle